Замкненi в свiт

Воробьева Анастасия Сергеевна
Все закiнчилось.
Виплюнь
Останнiй подих i краплю болю.
Впадь коло мене птахом
 i все забудь.
Руки мої будуть тобi любов'ю,
Замiсть нетлiнного сяйва тобi будуть.
Можеш мене зненавидiти за вiчнiсть,
Можеш кохати серцем в останню мить...
Але з тобою,ми- замкнена в свiт  циклiчнiсть,
Ми- безкiнечнiсть з налiпкою "Навiк".