напевно, це мр1я

Юлия Чернюк
Мене дуже тішить те, що людям властиво мріяти. Тільки у мріях ми можемо збудувати своє власне ідеальне життя. Знаєш,я сьогодні вигдала свою історію...Я уявила наше перше побачення,коли у темному парку ти сказав:"ти не бійся,ти зі мною" і тоді я віддала своє життя у твої руки. Я уявила своє перше знайомство з твоїми батьками,навіть вигадала промову для них,аби сподобатись. Обов'язково б подякувала їм за тебе,адже тепер і ти частинка мого життя,тому твої батьки - мої батьки. Ми б з тобою одружились і жили разом,неважливо де,хоч у комунальній квартирці у закинутому районі,головне - разом. Я б відвідувала з тобою усілякі концерти з твоїми улюбленими виконавцями,адже у нас в сім'ї панувала б підтримка та гармонія. Невдовзі з'явилось би у нас маленьке немовлятко,яке було схоже на тебе і саме тобі я б дозволила дати йому ім'я. Ти б працював у якомусь офісі,приходив додому втомленим,а у дома тебе чекала твоя улюблена вечеря та улюблена частинка твоєї сім'ї.
Але усе це мрії і усі вони будуть втілені у реальність,але,нажаль,не з тобою. Шкода,що ти не дізнаєшся, що ця розповідь була написана саме для Тебе.
Я, сподіваюсь, що ти знайдеш для себе ту ідеальну,довгоногу білявку,яку я так і не змогла замінити тобі.