Без слов

Надежда Мельник
Нерасторжимые узы
Неизъяснимых оков
Комарами покусаны
Без слов.

Неоспоримые доводы
Непогрешимых снов –
Непобедимая армия
Без слов.

Необходимые знания
Неповторимых основ
Неощутимо таяли
Без слов.

Нерастворимый кофе
Неодолимо нов,
Неразделим на части
Без слов…