3 В язень або початок iсторii

Ваня Громяк
Минає другий тяжкий рік ,
Мене не випустили звідси ..
На волі навіть мій сусід ,
Що був закоханий у шніцель.

І взагалі не певен я ,
Що залишу колись це місце..
Мене не прийме ні сім'я ,
Ні заклопотане суспільство.

Тому я вирішив ось так:
Я залишу ці мемуари!
Колись знайдеться той мастак,
Що надрукує їх в журнали.

В кінці , я напишу ім'я ...
Мене звать Йоган Онештрасен-
Хлопець без долі і життя ,
В'язень кошмарів, тіней , масок.