Час новоi епохи!

Ваня Громяк
Комп'ютерна ера , вайфайтерський вік..
Настав час нової епохи!
Прийшов час ганебних онлайнових втіх,
До смерті лишилось ще трохи.

Ще 3 кілометри , 2 метри , 100 літ -
Й прийде забуття до народу.
Загинемо , як під час посухи плід,
Бо наша вода , то є слово.

Святе , материнське і перше навік,
Не буде так мучитись знову!
Поки я живий і триває мій вік ,
Його зберігатиму й мову!