ДО МУЗИ

Ваня Громяк
У неї смарагдові , лагідні очі ,
У неї палкі , найм'якіші вуста.
А погляд її глибший темної ночі,
А дотик приємний , як перша роса.

Її ніжний голос мене заспокоїть,
Коли гнів панує в розбитій душі.
А іноді , він просто з розуму зводить,
Здіймаючи вітер в гаю почуттів.

І шкода , що жодна людина не знає,
Так само,як цього не знаю і я...
Моя люба музо , тобі я співаю ,
Твоє намагаюсь дізнатись ім'я.