Третiй

Ваня Громяк
Що найболючіше , скажіть :
Бути відвергнутим навіки ,
Чи самому в одну лиш мить
Зробить чиєсь життя більш гидким?

Я вам скажу,що більш бридке.
Це жодна з даних ситуацій...
Одне лиш слово " третій" вже
Замість той купи ілюстрацій.

А ти кохаєш , ти живеш
Її емоціями , сміхом .
І кожен день зустрічі ждеш,
Забувши зовсім про те лихо.

Ось так буває на цім світі :
Сумно і гірко на душі.
Та чи з'являється цей третій,
Коли судилося двом йти?