Згадала небо, море, вiтер

Юля Блюсович
Згадала небо, море, вітер,
Яскраві зорі тихо світять:
Співають ніжну колискову,
Заводить місяць своє соло...

Згадала запах квітів травня.
Ще в голові дилема давня:
Заснути тут чи йти додому?
Чи буду тут чужа чи своя?

Згадала теплу казку ночі,
І сни, здавалося, пророчі.
Ті всечаруючі мотиви
Заплели в косу літо й зиму...

Згадала шепіт трав росистих,
Таких зелених, цвіт барвистий!
Згадала подих чийсь зі своїм.
Забуду все. Тепер з тобою.

7/05/2013