Настенька

Валентина Усенкова
Улыбнулось счастье -
Появилась Настя.
Настенька-сестра моя.
Долго ждал сестрёнку я.

Пухленькие щечки,
Тёплые носочки
Утром просыпается,
Сразу улыбается.

Маме помогаю,
Колыбель качаю,
Подаю пелёнку,
Так люблю сестрёнку!