***

Юнона Валентиновна
Не треба нікого лікувати,
як колись того, хто не хотів
свій сум і смуток полишати.
Без нього  - він уже не він.
А я – отримала зневагу,
болючий погляд, жорсткість слів…
Чи маю ще я щось казати?

Не треба нікого лікувати.