Вузлик

Ольга Морриган Подгорная
Мені подобається, що ти робиш з моїм тілом своїми наказами,
Розслабляючи кожен м’яз і методично зав’язуючи
У дивну фігуру, що забуває про все.
Крізь легкий біль [від]чу[ва]ю тебе
І стукіт власного серця в скронях…
На моїх долонях
Зникають лінії…
Віднині я –
Твоя…