Я

Тайный Альков
Я криниця, із якої
Через вІнця ллє вода,
Я безмежна, ніби море,
Без початку і кінця.

Я тепло, душі частинка,
Сонця промінь, світло дня,
І до тебе, мов пташинка
Прилітатиму щодня.

В лісі постелю під ноги,
Стежкою твій шлях у рай,
Вітром прожену тривоги,
Скрізь я! Ти не забувай!

Ту, що заповітні мрії,
Втілює в життя завжди,
Зіркою яскраво гріє,
Знай, коханий, я - це ти!
(2013г)


http://www.stihi.ru/2008/12/20/2647

Я колодец, где водою
Проливаются края,   
Я огромная, как море,
Я Вселенная твоя.
Я тепло, души частица,
Солнца луч и свет дневной,
Прилечу к тебе жар - птицей,
Cтану яркою звездой.
Простелю в лесу под ноги,
Я тропинкою твой путь
Ветром выгоню тревоги,
Я везде! Ты не забудь!
Буду той, что воплощает,
В жизнь заветные мечты,
Не боится, не играет
Я, любимый, - это ты.
(2008г)