***

Ленарудь
І в дзеркалах моїх зображень
Ніхто ніколи не знайде..
І понад хмарами ображень
не відшукати вам мене
І сонце більше не засяє,
І зупинилась вся земля..
І бачити ніхто не хоче,
І я уже не я ,не я..
І ти мене не відшукаєш
Не намагайся - вже нема
Я загубилась в світі вражень
Без тебе загубила власне я