БарДель

Мышко Бескровный
І.
На виснажений ліс упала ніч...
Здивовано дивились з неба зорі,
Аж раптом недалеко дивний клич,
Стоїть сторожка,чутно крик з комори!..

ІІ.
Ляда чорна на землі
Ціпками оздоблена,
Напис майоріє у імлі,
Із дерева зроблений...

приспів:
На вивісці чотири букви
ДЕЛЬ
Тут пиво і вино рікою!
ДЕЛЬ
Ніде гулянки не було такої!
ДЕЛЬ
Це нечисті бар!
"БарДель","ДельБар"!

ІІІ.
Якщо ти стомлений і змерз з дороги,
Заходь до нас,на бочку елю!
Ти вип"єш,поїси і відпочинуть ноги...
Заходь до нас!До нашого "Барделю"!

пр.

ІV.
Тобі ми раді,неважливо хто ти!
Чи злодій,чи убивця,ельф чи міністрель...
Якщо є в тебе кілька злотих -
Ласкаво просимо в "Бардель"!

пр.

Утрапивши до нас,- стрибай до стель!
Пий,гуляй!Приходь в "БАРДЕЛЬ"!