Горстка

Клавдия Дмитрив
Лиш горстка залишилась справжніх ветеранів,
Лиш горстка тих,хто крізь війну пройшов,
В кого на тілі кров'ю заливались рани,
Та мужньо до кінця війни дійшов.

Лиш горстка тих,хто йшов до перемоги,
Хто рив окопи і в копах жив,
Хто не вертав додому із дороги,
Хто воду не з криниці,а з урова пив.

Лиш горстка тих,хто з ворогом у полі
Ставав до бою й не думав про життя,
Хто побратимів на руках ніс з бою в крові,
Котрі за нас із вами там віддали життя.

Як мало тих,повз кого пролітали
Ворожі кулі в полі у бою,
Та безліч тих,хто голови поклали
І до кінця  життя  були в строю.

Лиш горстка тих,хто біг  поміж снаряди,
Що рвалися й летіли навкруги.
Як мало тих,хто не вчинив там зради
Й не мали свята з цього вороги.

То ж світла пам"ять тим,хто там загинув,
Уклін низький,хто є серед живих,
Людське спасибі,хто бою не покинув -
Йшов до кінця,до перемоги для живих!

                09.05.2013