Очыньсiльна приезжай

Ася Духан

И так как твоя спина - самый простой вариант согреться,
Видимо, мне никуда от тебя не деться.
Видимо, я привыкла и я скучаю,
Не по спине - по тебе - очыньсільна і нават адчаяна.

І так как твая ўсмешка легкі спосаб забыць пакуты,
Бачна, што вечар падаўся мне нейкай атрутай.
Бачна і да чаго гэты верш імкнецца:
Прыходзь да мяне - узнавать друг друга и греться.