А що далi

Красный Саня
  А що далі
  Зберігати в пам'яті файли
  Зношувати улюблений одяг
  Колекціонувати координаційні коди
  Минають дати
  Скрутніше виживати а дорожче платимо
  Віримо повір'ям, безглуздим прикметам
  Будуємо квадратні метри
  Будиночок з цегли, блоків
  Скільки на це піде років
  Скільки ж зусиль
  Майбутнє не дізнаєшся як не проси
  А що далі
  Не цінуємо те що маємо
  Стісуєм побутові кнопки
  Перепаковуєм речі у нові коробки
  Прибираєм пил що вмостився на предмети
  Закутуємось з пальцями в бавовняний светр
  Друзі, хто у гості а хто по телефону
  Переглядаємо чотирикутні спогади альбомні
  Бережемось з молоду щоб прожити якомога довше
  Дочекатись старість в зморшках