***

Анюта Черняк
Іди по своїй дорозі,
 Не звертай , ні на право, ні на ліво.
Багато хто зробити це не в змозі,
Напевно і я не зразу  зуміла.

Знайди свій шлях широкий,
Та істину в словах.
Не роби великі кроки,
І допомай людям в їх ділах.

Не роби зло людям,
І не накликай на себе зло.
Рано чи пізно вони добро пробудять,
 І повернуть тобі його.

Кохай щиро і неплінно,
Не вгамовуй почуття,
Це зробити я зуміла,
І продовжила життя.