Напечемо пирогiв, та гайнемо в Пирогiв!

Тайный Альков
Напечемо пирогів,
Та гайнемо в Пирогів!
Тут зібрались, мов на танці,
Села всі у вишиванці,
Вітряки стоять у ряд,
Від Поділля до Карпат
Унікальна кожна хата,
Колоритна та багата,
І криниці-журавлі,
Кланяються до землі.
Гарно прибрані світлиці,
І такі відкриті лиця,
Рушники висять на стінах,
В кожній скрині Україна,
Спокій і тепло несе
Наше, рідне тут усе!



Для тех, кто не знает: "Музей народной архитектуры и быта Украины", который подавляющее количество людей называют просто "Музей Пирогово" находится неподалеку от Киева. Это красивое место для тех, кто устал от киевской суеты - смога и соскучились по природе.