Колаж

Максим Ростоцкий
З бані вечірня стирається мідь,
Листя у вальсі до вікон летить,
Сутінь в палаці Потоцьких блукає.
Сонце за галицький Лувр сідає.


Літери польські відкрила стіна,
Поряд не стерла австрійські вона.
Відня, Парижу, Варшави пейзаж:
Вулиці Львова – Європи колаж.



Максим Ростоцький
З книги поезій " Тільки про Львів " К.2013 р.