Нямаш право

Милена Йорданова
Ти нямаш право да си тръгваш.
Сам преди време даде клетва.
Като любов ще ме преглъщаш
дори, когато съм ти черна.
Дори на облаци да стана
и с леден дъжд да те връхлитам,
помни, че аз съм буря лятна,
която грейнеш ли - утихва.