Довiчний полон

Игорь Герасименко Кременчугский
Довічний полон твоїх ніжних долонь
І ніжного слова, і думки святої.
І муки святої довічний полон.
Та я не шукатиму іншої долі.
І в той благодатний і згубний вогонь
Життя все ітиму я ніжно і вперто,
Допоки Кохання довічний полон
У вічний полон не перейде зі смертю.

2003