Р. Бротиган. Львы растут, словно желтые розы

Дюринг Евгений
Львы растут, словно желтые розы на ветру,
и мы кружимся грациозно в средневековом саду
     их рычащих цветков.
          О, я хочу повернуться.
          О, я поворачиваюсь.
          О, я повернулся.
               Спасибо.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
R. Brautigan. "Lions Are Growing like Yellow Roses on the Wind"

Lions are growing like yellow roses on the wind
and we turn gracefully in the medieval garden
     of their roaring blossoms.
          Oh, I want to turn.
          Oh, I am turning.
          Oh, I have turned.
               Thank you.