Не страшно вмирати, не страшно

Екатерина Меньщикова
  Не страшно вмирати, не страшно
  Хоч серцем ще вічно б жила
  Не страшно шукати, не страшно
  Коли ти приходиш одна
  Додому, в квартиру темну
  Туди де лиш стон і журба
  Куди, по ступенях холодних,
  Як щойно, в сльозах повзла
 

  Немов те дитя, у серці
  Була така чиста, свята
  Що ж зараз тобою стало
  чому залишилась одна?
  Це місто змінило очі,
  Змінило твою доброту
  Ти, мила, другою стала...
  А я, пам'ятаю ту.