Микрохвильова пiч

Ирэна Янковская
У моєму життi, ясну рiч,
Важливу роль вiдiграє, микрохвильова пiч.
Вона допоможе тобi щось розiгрiти
I душу твою бутербродом зможе зiгрiти.
Вона дзинькне тобi щасливо,
Коли ти чекаєш на неї мрiйливо.
Без неї людство сумно б iснувало,
I довго б над сковородою стояло.
Очевидно, що наше життя яскраве,
Коли iз мiкрохвильовою пiччю ти маєш справи.