На ридний мови спива соловейко

Ольга Либман
На ридний мови спива соловейко
Плаче сопилка у ридним гаю...
Я ж притулылась до Бога тихенько
Тремтячим сердцем ...коханого жду.
Як мени боляче, днем сым та вечером
Косы заплетени... а в очах тинь.
Дэ ж забарылася доля наречена?
Самоту темну сгирчыла полынь.


дали будэ....