***

Александра Майнд
Її огорнуло таке ніжне-ніжне почуття.
Здавалось, що все навколо посміхалось.
Вона цього чекала все життя.
Це щастя в її сон ввірвалось.

Її наснився він – володар всіх думок.
Володар її мрій, її життя.
Їй не потрібно ні дарунків ні квіток.
Лиш щоб любив її до забуття.

Її єдиний скарб – це він.
Мов мед солодка посмішка його.
Не треба нічогісінько взамін.
Усе віддасть для милого свого.