Мы плохо жили???

Надежда-7
Коли по  вісім годин робили,-
Погано жили? - Погано жили!
Сметану ложками смачно їли,-
Погано жили?-Погано жили!
І копійки ми за хліб платили,-
Погано жили?- Погано жили!
На морі пузо під сонцем гріли,-
Погано жили? - Погано жили!
Від виробництва- житло дарили!-
Погано жили?- Погано жили!
За лікування-"Спасибі"говорили!-
Погано жили?- Погано жили!
До школи діти залюбки ходили,-
Погано жили?- Погано жили!
Бензин рікою у баки лили,-
Погано жили?- ПОгано жили!
УСІ  ЗДОБУТКИ - БУРЖУЇ  З"ЇЛИ!
Погано жили?- Погано жили!

годин- часов, погано - плохо,смачно- вкусно,
Житло - жилище,Лікування- лечение,
залюбки- с желанием,Здобутки- достижения