Happy Dead Frendy - Do you remember my eyes

Клиня Синяя Птица
Do you remember my eyes, the rose?
And I remember yours
So can we meet somewhere, somewhen?
Oh, you can run away
You could be whore
 Could me bitch and any more
  But your attention always with me
I’m sorry, but I need you love chapstick

The blue birdie in a dark sky, in my life
None postcards, none sweets from you
Oh! My beautiful blind!
So come back to gigabytes of our memory
There and paramour would be call you «My cutie»

Honestly, I want everybody were on your side
See, I remember you cried
Or just nasty rain was dropping on my bare knees
When she left…But it’s the long breeze
You could be whore
 Could me bitch and any more
  But your magic always with me
I’m sorry, but I always out of your lips

_________________________________________________


Помнишь, мои глаза, роза?
А я твои помню
Значит, мы когда-нибудь, где-нибудь встретимся?
О, ты способна убежать…
Ты можешь быть шлюхой
Сукой и даже больше
Но твое внимание всегда со мной
Прости, но мне нужна твоя любовная помада

Синяя птичка в темном небе, в моей жизни
Ни открыток, ни сладостей от тебя
Ах! Моя прекрасная маркиза!
Так вернемся к гигабайтам нашей памяти
А там и любовница будет называть тебя «Моя милашка»

Если честно, то я хочу, чтобы все были на твоей стороне
Видишь, я помню, как ты плакала
Или лишь дождь капал на мои голые колени
Пока она уходила…Но это давняя история
Ты можешь быть шлюхой
Сукой и даже больше
Но твоя магия всегда со мной
Прости, но постоянно я буду вне твоих губ