Лiто-лiтечко

Валентина Чайковская
Літо, літо-літечко діткам шле вітання,
Манять в сад метелики крильцями від рання.
В кольорові блузочки вбралися левади,
Вітерець легесенький кличе в жмурки грати.

Літо, літо-літечко, тепле  і барвисте,
Сонце й дощ – це пісенька, де все ясно чисте!
Мить і вже веселкою небо всім сміється,
Вслід за змієм з аркуша радість вгору рветься.