Тяжie рана на душi

Бондаренко Михаил
Тяжіє рана на душі

Тяжіє рана на душі
У ніч прошу не говори,
Що треба бігти, треба йти,
Шукати кращого спасіння.

Я попливу між злих вогнів,
Де швидко рани заживають,
Де дощ по тілу тупотить,
І серце завмирає в грудях.

Де нас чекають кожен день,
Бажають радості і щастя,
Де зла немає ні добра,
Лиш тіні між людьми завмерли.