Оставит след

Светлана Мурашева
Чисты мы утром, как весенний дождь,
Прекрасно всё, что подарил нам вечер.
Пусть высохнет промокший макинтош
И раны твои старые излечит

эта ночь....

Вдохнем мы воздуха прозрачный свет,
В твоей душе он счастьем отразится.
Сотрёт плохое утренний рассвет,
А эта ночь ещё раз повторится!!!

Оставит след....


Превод на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА
http://www.stihi.ru/2013/07/19/3999
ДА ОСТАВИ СЛЕДИ

 Чисти сме в утрото, като пролетен дъжд,
прекрасно е всичко което вечерта ни дари.
Нека изсъхне измокреният ти шлифер
и да изцери старите ти рани,
тази нощ...

Да дишаме  въздухът ние - прекрасен и свеж,
и щастието той в душата ти да отрази.
Да изтръска  лошото,  утринното разсъмване,
а тази нощ , още един път да се повтори!!!
 Да остави следи....