Please, please me

Мария Пономарева 1
O, baby, please, please, please me,
Your smile has got my brain away,
O, baby, kiss, kiss, kiss me,
O, baby, listen what I say!
 
O, baby, I'm crasy
Because of u, your style of dance...
O, baby, yes,I'm lazy,
O, baby, baby, give me chance!
 
O, yes, I'll give u all my loving,
I'll get for u the stars from Sky...
O, baby, yes, I'll give my loving,
O, baby, baby,don't cry!

O, baby, please, let's live together,
I need to see u every day.
O, baby, yes, u'd know forever,
I'm happy of you've got my heart away!

11.05.2007