перехiд

Александр Ярошевский
двері відкриті в світи, що повз пройдено ними -
звідти ще відблиски теплого світла, шепіт луною...
склизький граніт під ногою - ся темна путь далі!
що там, попереду? морок та тиша...
чи, може?..