Ричард Бротиган - Лью Уэлчу. 26. 07. 1965

Дюринг Евгений
Сан-Франциско
26 июля 1965

Дорогой Лью,

Сегодня у меня новая лента, поэтому я подумал, что хорошо было бы написать тебе письмо о поэте по имени Лью Уэлч, который благосклонно упоминается на странице 236 в книге «The Literary Rebel», написанной Кингсли Видмером и опубликованной издательством Southern Illinois University Press.

Поговаривают также, что этот поэт может ходить по воде. Не помню, на какое расстояние. Жизнь в 20-м веке такая беспокойная. Передай привет Филиппу [Уэйлену].

Твой,
Ричард

––––––––––––––––––––––––––––––––
A Letter to Lew Welch

San Francisco
26 July 1965

Dear Lew,

I got a new ribbon today, so I thought that I would write you a letter about a certain poet named Lew Welch who is mentioned favorably on page 236 in The Literary Rebel written by Kingsley Widmer and published by the Southern Illinois University Press.

It is also rumored that the same poet can walk on water. I can't remember the distance. Life in the 20th Century is so hectic. Say hello to Philip [Whalen].

Yours,
Richard (signed)