наше беск нечне...

Алеся Якушкина
Їхати.Йти.Бігти.
Бескінечність.Хворобливість.Забуття.
Тікати від проблем, ставити крапки не вирішуючи.

Бути самотнім, нікому не належати.
Жити надією, мрією, згадкою.
Не чекати на диво, і не думати про завтра.

Болючий діагноз.Який ще досі не вміють лікувати.
А шо таке біль.Кожень новий ранок стикатися з болем.
Один на один.Ваше парі.Яке певно виграє він.

І знову я не знаю чим завершити свій 101 вірш.
Автобіографія...А що написати там.
Про боязнь почуттів.Про втрату віри в краще.

Ні.Душа лиш одна.
Не відчуваєш?.
Якісь безглузді рядки з трьома словами.
А скільки в них душі...


Прислухайся.