Прогноз це донос

Микола Щома
Прогноз це донос

Без прогноза немає доноса,
для глобального вознесіння
-- мережевого стану,
народового соціо підкріплення.

Активіст не доброї долі,
працює в темряви неволі.
А його прибуток
як ота їжа без солі.
Та що нам чекати від нього?..
-- Одну переважливу не догоду!

Прогноз це занос всіх проблем.
Без якого не розіб’ємо --
наших щоденнх ділем.
Вознесіння глобальне
досягнем тоді, коли ми --
Зрозуміємо наші сучасні дні!..