На клавiшах

Дарья Рудык
На клавішах танцюють пальці.
З-під них шовковим полотном
Тонке рядно сумного вальсу
Встилає душ таємне дно.

Казок мінорних чари ніжні
Огорнуть хвилями тепла.
Солодкий звук, невинно грішний,
По венам пробіжить. До тла

він спалить душу, і на серці
Залишить нотами печать.
Так само, тисячею герців
У хорі янголи звучать.