Внутрiшне

Максим Зайковский
Навіжена, за тобою скучив
остогидло те розмірене життя
замість того щоб летіти з кручі
безкінченно йду у забуття

Те важке, не показне мовчання
залишає пустоту, а мозок
перебува у стані існування
боржника, котрий набрався позик

Моя приватна шизо криза
хоч божевіль у голові пітьма
я замість сонця пнусь донизу
моє оточення - тюрма

...тюрма без грат і охоронців,
кайданок й превсилюдних страт
коли в горлянку заливають стронцій
коли ти сам собі найліпший кат