Досвiд

Наталья Бацанова
ДОСВIД

Осінь, і зима не за горами,
Задарма щоб часу не втрачати,
І сюрприз  зробити любій мамі,
Вирішила шубу я попрати -

Цілу зиму мама в ній ходила,
Літом шуба в шафі провисіла…
Там її  пилюкою прибило….
Чорнобурка ж трохи посивіла,

Хоч прання мені і не в новину -
П*ять разів сідала відпочити,
Бо годину шубу ту в машину
Намагалась я заволочити.

Фу… нарешті шуба у машині,
На прання закладена програма,
Боже, я така щаслива нині,
Через те, що рада буде мама…

Закладаю порошок в гніздечко -
Заревів з натуги агрегат.
Як заб*ється мамине сердечко,
Як прання  побачить результат!  . 

****
Вже зима –сніжок лежить на чубі
(Новий досвід знадобиться у житті),.
Мама ж бо крокує в новій шубі,
Ну, а я…  в старенькому пальті.