Завiрюха

Наталья Бацанова
Білий пух тополиний в прозорі лягає  калюжі, 
Завірюха їх носить по скверах, бульварах, садах…
Через вікна відкриті влітають сніжинки байдужі,
Теплим снігом травневим лоскочуть, тремтять на щоках

Замело вже доріжку до отчого, рідного краю-
Мчить по вулиці... вітрами з дерева зірваний пух....
Задушевний привіт із минувшини з ним залітає -
Чую  пісню далеку, що ніжно торкається вух