Слабкiсть

Полина Лымарь
Своєю останньою слабкістю
Я буду на тебе молитися,
І навіть таке може статися,
Ми зможемо ще раз зустрітися.

І навіть таке може статися,
Що зможемо щастям напитися,
Бо сльози мої, як за гратами,
Воліли б, як втечею, литися.

Бо очі мої, як ув'язнені,
Стінами болю мовчатимуть,
Терпінням і часом пояснені -
І цим же себе проклинатимуть.

Терпінням і часом пояснюєш
Все те, що й не треба пояснювать.
Мені чи собі ти наказуєш?
Байдуже - обох нас каратимуть...

Тобі, як мені, у цій ламкості
Потрібно коханню молитися.
Останньою краплею слабкості
Я буду на тебе дивитися.

2010 - 25.06.2011