Патриотичное

Лина Майклз
Ну скільки ще потрібно вам крові,
Щоб назавжди напитися болю?
Навіщо вам калічити долі,
Вам не зламати тепер нашу волю.
Ну скільки ще потрібно терпіти?
Щоб назавжди зрозуміти.
Ми хочемо змін, годі сидіти.
Ми хочемо самі долю творити.
Ми- українці, вільна нація.
У єдності сила.
За реалізацію,
Планів, ми маємо крила…
Ми усі люди, багато здобули.
Тож не зупиняйтесь,
Дні заборонів минули.
Тож ви не вагайтесь,
Будуйте країну.
Бо нас багато, вона в нас єдина.
Ми- патріоти,
Краще жити ніж бути.