КиIв. Пейзажна алея

Хлоя Ли
Такi рiднi, знайомi обличчя
Серед струму щоденних турбот:
З подушок, наче трону величча,
Принц маленький дивився на льод.

Трохи далi пiду, до Алiси:
Я сумую роками, а ти?
Лис, Принц, ти...  ви втiкли за кулiси,
До дитинства, щоб мрiї плести.

Час завмер на казковiй алеї,
Щастя тiнь. Я сюди повернусь,
До прозорої мрiї cвоЕї -
До дитинства рукою торкнусь.