Дивнi Музи

Полина Лымарь
Мить назад я кохала тебе,
Мить потому збираю натхнення,
Що всі згадки у творчість несе,
Вимальовує образ пекельно.
І не віриться, наче за день,
За цей рік, як за тисячу років,
Наскладалося безліч пісень
Про останнє відлуння тих кроків,
Що колись були варті благань
І плекання надії щоночі,
Але спогади наші - це дань
Дивним Музам, що прийдуть охоче.

19.06.2011