Генетична загроза

Виктор Малороссов
Як не відмовимось від генетичних фабрик,
Пізнає людство жах навіжених заклять -
Із диких нетрів повилазять крокозябри
І всіх товстеньких з насолодою з"їдять!



    9.02.2013р.