Разом ми...

Татьяна Турбина
Навіяв сон. Там, знову, разом ми,
Зітхають тихо трави навкруги.
Усюди віють пахощів дурмани
І ми з тобою тім коханням п*яні

Кружляють в небі вишні пелюстки.
Розлука наша - тане в тому сні.
Нема на твоєму обличчі маски.
Живі слова знов відкривають казки.

Не хочу я виходити із сна,
Мене кружляє молода весна.
Так серце б*ється: «Чому ніч минає,
Моє кохання перше і останнє…»

Так жаль мені, що тебе вже нема.
Все у минулому, як та пьянка весна.