Variegatione

Дара Благова
(з лат. - розфарбованість, різнокольоровість)

Між лугами стежка в`ється,
Кличе в дивну далечінь,
Сонце сяє і сміється!
Ти стомився? - Відпочинь...

Сядем поруч ми на килим
З цих зелених буйних трав,
Чуєш, пахне літом стиглим?
Пряним медом із дубрав?

Роздивись, які тут барви!
Ось фіалки молоді...
Наче взяв художник фарби
Та й змішав на полотні!..

А ромашки на просторі
Білим сяйвом мерехтять,
Так нагадують нам зорі,
Що до наших ніг летять.