***

Галина Зинченко 2
Дві матері, бабуся ж бо єдина,
Дві сестри рідні, що ж такі ворожі?
Одна ж земля в нас, і одна родина,
Чому ж стаєте проти ви в сторожі?
То землі й  річки  ділите в знемозі,
Якби могли, то й небо б поділили.
Сусіди завидющі все шепочуть
Одній і другій слова зловорожі –
Не треба їм, щоб сестри помирились,
Бо ж сильними їх хто здолати зможе?