Здаецца, май...

Мария Хрусталёва-Перчик
Здаецца, май... І заўтра - лета.
Надвор'ю ж усё роўна гэта:
То вецер-сівер завіруе,
То дождж пралье ў зямлю сырую...

Агорне сум неспадзявана;
І думкі - нібы соль на раны...
                31.05.2006г.